Bli med på innsiden og bli kjent med de mange mulighetene. Les mer om mulighetene en utdanning i restaurant- og matfag gir deg på Smak deg frem. La deg inspirerer med videoer og intervjuer fra lærlinger i alle lærefag innen RM.
Under ser du utdanningsløpet for de forskjellige yrkene innen restaurant- og matfag.
Vår tidligere lærling Pierre forteller om sin hverdag som kokkelærling på Mathuset i Skien:
Er du lærling som kokk eller servitør kan du få muligheten til å reise til Fayence i Frankrike, ca. 1 time nord for Nice.
Vi sender våre lærlinger på utveksling i min. 3 måneder og maks 1 år. Utenlandsoppholdet kan enten gjennomføres i læretiden, som en del av læretiden eller inntil 1 år etter endt læretid. Det er mulighet for å søke om å reise flere ganger. Når du reiser vil vi alltid prøve å tilrettelegge at du kan reise sammen med andre lærlinger. Da kan dere dele bosted for å holde utgiftene lave. Erasmus stipendet dekker reise, husleie og lommepenger.